• Welk EFC’58 team wordt sjoelkampioen 2020

 • Beste trainers, teammanagers en natuurlijk spelers, zaterdag 18 januari a.s. is het is alweer de derde keer dat er gestreden gaat worden om de titel ‘sjoelkampioen’ bij EFC’58. Er zal door de teams weer fanatiek “gesjoeld” worden door te proberen de schijven door de gleuven te gooien om daarmee punten voor je team te scoren. 

  Het winnende team krijgt natuurlijk niet alleen de eervolle vermelding maar mag, voor fanatieke sporters niet onbelangrijk ook de Erwin Timmer wisselbokaal in ontvangst nemen, een mega beker en iets om trots op te zijn.

   

  Onder leiding van sjoel deskundigen van de Veluwse Schijf, een heuse sjoelvereniging uit Elspeet zullen jong en oud de strijd met elkaar aangaan. Sjoel Experts van de vereniging zullen erop toezien dat er volgens de officiële regels gespeeld wordt en dat de strijd eerlijk verloopt. 

  In de middag barst de strijd los tussen de verschillende pupillen- en juniorenteams met als hoofdprijs een prachtige beker. Aan het eind van de middag zullen senioren de degens kruisen en spelen om de befaamde Erwin Timmer Wisselbokaal! 

  Het zou fantastisch zijn als jullie als team, of een groot deel hiervan ook aanwezig kunnen zijn! Nemen jullie de uitdaging aan? Slagerij Erwin Timmer, naamgever en sponsor van de jaarlijkse dartkampioenschappen bij EFC’58 zorgt voor de hapjes! 

   

  Het wedstrijdschema is als volgt,

  Bambino ’s, JO8 & JO/9 - aanvang 13:00 uur
  JO10-1, JO10-2, JO10-3 & JO11-1 - aanvang 13:45 uur 
  JO12-1, JO13-1, MO13-1 & MO15-1 - aanvang 14:30 uur
  JO15-1, JO15-2, JO17-1 & JO17-2 - aanvang 15:30 uur. 
  * Aansluitend de prijsuitreiking 

  Alle seniorenteams aanvang 16:30 uur en aansluitend de prijsuitreiking! Natuurlijk zijn er voor de ouders/begeleiders ook enkele sjoelbakken gereserveerd. Wij rekenen op jullie komst.

  De Activiteiten Commissie