• Voorzitter Wim Peter van Panhuis stopt

 • Beste Leden van EFC’58,

  “Na 4 jaar voorzitter geweest te zijn van deze ontzettend mooie en hartelijke club, is het moment gekomen dat ik afscheid neem. Door veranderende werkomstandigheden is het voor mij niet meer mogelijk om een juiste verhouding te vinden tussen privé, werk en EFC’58. Afgelopen jaren heb ik ondervonden hoe het is om de tijd moeilijk te verdelen tussen werk, privé en voetbal en dat valt de komende tijd niet meer te combineren voor mij. Ik wil dus bij deze mijn voorzitterschap opzeggen. Tot er een gepaste vervanger/ oplossing is gevonden blijf ik het doen met als doel om in de komende ledenvergadering het stokje (hamer) over te kunnen dragen.

  Met veel pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen. Vier jaar voorzitter van de mooiste club van de Veluwe te mogen zijn is een grote eer geweest en ik zal dan ook zeker de vrije tijd die nog over is in de komende jaren weer willen blijven besteden aan deze club. In welke hoedanigheid gaan we in de toekomst bekijken. 

  Bij deze maak ik gebruik van de gelegenheid om de club te bedanken. De vrijwilligers, het bestuur, de spelers, het barpersoneel, de scheidsrechters, de onderhoudsdienst, teambegeleiders, trainers, fysiotherapeuten, vaders die vlaggen, en iedereen die ik wellicht vergeet wil ik ontzettend bedanken voor de hun inzet en oproepen dit ook te blijven doen als voorbeeld voor nieuwe vrijwilligers, het zijn deze mensen die het mogelijk hebben gemaakt om als EFC ’58 in de regio bekend te staan als de club waar het geregeld is. Ik roep eenieder dan ook op om zich af te vragen “wat kan ik doen voor EFC ’58?” 

  Achter de schermen gebeuren veel dingen binnen de commissies en bestuur en andere vrijwilligers waarvan de veel leden geen weet hebben. Bij deze vraag ik erkenning voor de werkelijke helden van EFC ’58 en laten we deze mensen dan ook met respect hun taken uitvoeren.

  Voor nu ligt er voor mij voorlopig nog werk te doen voor EFC’58 en ik hoop dan ook dat er mensen opstaan en de eervolle functie van voorzitter van mij willen overnemen.

  Groet,

  Wim Peter van Panhuis