• Talenten gezocht die geld kunnen verdienen

  • Twaalf zaterdagen per jaar kan de club op een redelijk eenvoudige manier best goed geld verdienen voor de clubkas. Hoe? Door iedere eerste zaterdag van de maand met drie vrijwilligers oud papier op te halen en die vervolgens achterin de vuilnis- papierwaren te gooien. Die mogelijkheid echter komt in gevaar! 

    Jarenlang heeft oud-voorzitter Jan Peet er voor geknokt ons EFC’58 op de lijst met verenigingen te krijgen die daaraan mee mogen doen! Daar zijn wij hem dan ook erkentelijk voor want het brengt behoorlijk wat geld in het laatje. Zeker nu verenigingen, dus ook EFC’58 hun inkomsten door de Coronacrisis achteruit zien gaan is deze actie en de substantiële opbrengst natuurlijk zeer welkom!

    De kans bestaat echter dat EFC’58 niet meer mee kan doen omdat er geen vrijwilligers- of onvoldoende aanmeldingen zijn om de organisatie rond te krijgen. De coördinator, Gerrit Bruggeman kwam ook vaak bij dezelfde vrijwilligers uit en dan is de rek er een keer uit. Dat zou toch zonde zijn van alle moeite en zeer zeker zonde van het geld dat onze club daardoor misloopt.

    Daarom een dringend doch vriendelijk verzoek aan EFC’58 leden, of familie om vrijwilligers die een of twee zaterdagen per jaar willen lopen. Het start dus om 8:00 uur waar, na een kop koffie men door de straten gaat tot ongeveer 12:30 uur. Het is niet alleen teamwork samen met de chauffeur maar, zo horen wij van deelnemers ook erg gezellig. Denk jij dat talent te hebben om in teamverband geld voor je club te verdienen, stuur dan s.v.p. een mail naar sponsoring@efc58.nl of een Whatsappje naar Ed Bok op 06 45 70 46 90