• Rondje kennismaking nieuwe spelers

  • Muhsin Ibiş. (rechts op de foto)Ik ben 18 jaar, woon in Harderwijk en zit op het Landstede in Harderwijk. Ik heb mijn hele jeugdopleiding gehad bij VVOG en alle jeugdselectie elftallen doorlopen. In mijn eerste jaar bij de JO17-1 ben ik vervroegd doorgeschoven naar de JO19-1 vanwege mijn talent en kwaliteiten. Na 2 jaar in de JO19-1 gespeeld te hebben, ben ik wederom vervroegd doorgeschoven naar de senioren omdat ik dat niveau aankon. Hier heb ik het afgelopen seizoen in het 2e elftal gespeeld. 

    De posities waar ik veel gespeeld heb zijn op de vleugel als aanvaller of op 10. Mijn sterke punten zijn dat ik met een individuele actie mijn tegenstander kan passeren en hierdoor tot dreigende voorzetten kan komen of zelf kan scoren. 

    Ik heb besloten om na dit seizoen een stap te nemen en voor mijn kansen wil gaan om in een 1e elftal te spelen. Toen kwam EFC op mijn pad en na een goed gesprek met de club en trainer heb ik besloten om komend seizoen bij EFC te gaan voetballen. Ik zie het een mooie vervolgstap om mijzelf verder te ontwikkelen. Wil mijzelf laten zien en belangrijk zijn voor het team. Op naar een mooi seizoen met elkaar, heb er erg zin in!

    Richard Schweitz ik ben 17 jaar oud en ik woon in Harderwijk. Naast het voetballen zijn mijn hobby’s wakeboarden en ik hou ervan om met vrienden af te spreken. Ik zit op school bij Landsteden sport en bewegen. Ik heb een aantal jaren bij VVOG gekeept maar daar zag ik geen mogelijkheden om hogerop te komen. Ik hoop bij EFC58 mijn kans te pakken om eerste keeper te worden. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij EFC 58