• Rondje kennismaking nieuwe spelers EFC'58

  • Achraf Agarmaoine, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Harderwijk. Tijdens mijn jeugd heb ik zowel bij zwart-wit 63 als VVOG gespeeld. Na het 2e jaar in B1 van zwart-wit 63 heb ik de keuze gemaakt om hogerop te voetballen bij VVOG A1 (4e divisie), na 2 jaar 4e divisie te hebben gespeeld ben ik naar de senioren gegaan en speelde ik in het 2e elftal van VVOG. Ik ben een speler die op de backposities goed uit de voeten kan. Ik heb gesproken met de club en de hoofdtrainer over de mogelijkheden bij EFC’58 en heb uiteindelijk de keuze gemaakt naar EFC’58 te komen. Met mijn fysieke kracht en vermogen om te zoeken naar voetballende oplossingen hoop ik uiteraard het komende jaar EFC te versterken om er met elkaar een mooi seizoen van te maken. Tot snel!