• Rondje kennismaking nieuwe spelers EFC'58

  • Daimy Leeuwendal, (links op de foto)ik ben 23 jaar, woon in Lelystad en ben vader van 2 kinderen. Ik werk als sociaal beheerder bij welzijn in Lelystad. Ik heb mijn hele voetbalcarrière sinds kleins af aan gevoetbald bij SV Lelystad. Vanaf mijn 18de tot mijn 22ste heb ik gevoetbald in het eerste van SV Lelystad. Omdat ik graag een nieuwe uitdaging wilde aan gaan ben ik verder gaan kijken en kwam ik terecht bij Unicum waar ik ook voetbalde in het eerste! Helaas kon ik hier niet echt helemaal mijn plek vinden en stond ik open voor een andere club! 

    Mijn positie is centraal achterin! Ik ben een speler die van zich laat horen in het veld, dat is dan ook een van mijn sterke punten en verder beschik ik over een aardige trap en hou ik me niet in bij de duels! De stap naar EFC is voor mij een nieuw avontuur waar ik aan toe ben, ik ben heel erg gemotiveerd en kan dan ook niet wachten tot we weer mogen ballen!

    Jeremy Loos, ik ben 25 jaar, woon in Lelystad. Ik heb in de jeugd gezeten van SV Lelystad en Almere City. Mijn seniorencarrière is begonnen bij SV Lelystad in het eerste, daarna heb ik nog bij Batavia 1 en Unicum 1 gespeeld. 

    Zelf ben ik een buitenspeler, competitief ingesteld, mijn sterke punten zijn mijn individuele acties, vrijetrappen en mijn snelheid. Ik ben op zoek naar een nieuw avontuur, iets fris waardoor ik mijn plezier in het voetbal kan terugvinden en hopelijk kan dat bij EFC. Hoop dat wij een leuk en sterk seizoen draaien en een prijsje zou niet verkeerd zijn!