• Pakt EFC'58 de hoofdprijs in Vriendenloterij actie?

  • Vrijdagavond 25 september is de jaarlijkse club bel-actie voor de vriendenloterij gehouden. Het EFC-belpanel, onder leiding van de altijd super enthousiaste Piet Veulings hebben Carl Aventurin, Jeremy Loos, Kees Veerman, Herman ten Hove, Justin Dekker, Aaron Keyzer en Gangel van Looijengoed van 19.00 tot 22.00 uur vele kennissen en EFC leden gebeld en niet zonder succes! 

    Onder de 5 meest verkopende verenigingen wordt in de maand september een bedrag van maar liefst € 10.000, - verdeeld. (1e plaats € 3.500, 2e plaats € 2.500, - 3e plaats € 1.500, - etc)

    Op de onofficiële eerste plaats stond aan het einde van de avond een vereniging met 140 verkochte loten met op de tweede plaats een met 116 loten. Het team van EFC presteerde het om maar liefst 204 loten te verkopen. Voor eenieder die eraan meegewerkt heeft, van verkoper tot koper natuurlijk een prachtig resultaat. Door deze actie kan de vereniging EFC misschien een groot bedrag verdelen tussen de A-selectie en de jeugdafdeling, dat zou een geweldige opsteker zijn.