• Nieuwe corona- regels m.i.v. 13 november

 • Beste leden en/of bezoekers van EFC’58,

  De verscherpte regelgeving omtrent het coronavirus en de daar uitvloeiende maatregelen zal u niet ontgaan zijn. Wij als bestuur hebben hierin ook onze verantwoordelijkheid te nemen. Hieronder zetten wij de gemaakte afspraken uiteen. Deze regels staan uiteraard ook in de header van onze website onder het kopje Corona vermeld! 

  Basisregels:

   

  • Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD, ook als u al gevaccineerd bent.
  • Bent u positief getest op corona, blijf dan thuis en uit de buurt van anderen, ook als ze gevaccineerd zijn
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. 
  • Geef andere mensen geen handen en was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht in de kantine.

   

  Toegangscontrole:

  Het is het vanaf maandagavond 18:00 uur verplicht, indien u gebruik wilt maken van de gebouwen (kantine, kleedkamer, toilet), uw QR-code de laten scannen aan de poort van EFC. Bij een groen vinkje ontvangt u een bandje van EFC’58 waarmee u kunt aantonen gebruik te mogen maken van eerder genoemde faciliteiten. Gastverenigingen ontvangen een stempel met eenzelfde functie. De mensen die uitvoering zullen geven aan de toegangscontrole staan daar niet uit eigen overtuiging maar in het belang van onze vereniging. Behandel hen dan ook met respect ook al u heeft u andere gedachten of bent u persoonlijk een andere mening toegedaan. Publiek is in geen gevallen toegestaan. Dit betekent dat als u niet voetbalt of anderzijds een functie te vervullen hebt op het terrein u helaas de toegang tijdelijk geweigerd wordt. Zodra weer mogelijk zien we u uiteraard graag terug, zonder u is de vereniging niet compleet. 

  Er is geen Coronatoegangsbewijs nodig voor:

  Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan trainers, vrijwilligers, en teammanagers. Maar ook aan bestuursleden, scheidsrechters, coaches en onderhoudsprofessionals. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden. Zij moeten wel een CTB tonen indien zij gebruik willen maken van de gebouwen.

   

  Trainingen:

  We willen de ouders van kinderen die niet zelfstandig naar de club komen vragen hen weer af te zetten bij de poort. En hier na de training weer op te halen. Hoewel dit wellicht voor u een vervelende situatie met zich meebrengt is dit de enige manier om aan de regels te kunnen voldoen.

  Voor de trainers geldt dus de jongste jeugd ophalen bij de poort. 

  En voor de senioren geldt dat de laatste trainers het licht van de velden uitdoet en alle ruimtes sluit. Net als tijdens een eerdere lockdown.

   

  Kantine:

  Ook voor onze kantine gelden nieuwe regels. Met name de sluitingstijd van 20:00 uur, het bestuur heeft besloten dat door de week de kantine GESLOTEN is.  Op zaterdag zal deze open zijn tot 20.00 uur.

  Daarnaast gaat de kantine, in overeenkomst met het 1,5m beleid, inleveren op het aantal zitplaatsen. 35 in de kantine en 16 onder de overkapping. Deze aantallen zullen niet altijd toereikend zijn. Kunt u niet plaatsnemen dan willen we u vragen later terug te komen. Ook hier vragen wij om begrip, we moeten het samen doen. Wil de kantine open kunnen blijven dan is ons aan de regels houden noodzakelijk. Een mondkapje is in combinatie met CTB niet verplicht in de kantine.

   

  Beste leden en/of bezoekers van EFC’58,

  Hierbij een aanvulling op de eerdere coronaregels

  Dringend verzoek vanuit de KNVB


  Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij als voetbalverenigingen bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

  Na de eigen wedstrijd kijken bij andere teams, word je gezien als publiek. Dus doe dat niet.

  De kantine heeft een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol. 

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur EFC’58

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur EFC’58