• Installatiebedrijf van den Ham loyale clubsponsor

  • Luit van den Ham van het gelijknamige installatiebedrijf uit Ermelo is voor de derde opeenvolgende keer hoofdsponsor van EFC’58 3. Toch wel een unieke situatie dat een sponsor zo loyaal aan de club is en het “derde van EFC’58” na twee keer drie jaar nu weer voorziet van een nieuw tenue. De mannen zijn er dan ook trots op met het bekende groene logo van hun sponsor op de borst te spelen. Op de foto overhandigt Kees Veerman van de sponsorcommissie een boeketje bloemen aan Luit van den Ham die bij ‘zijn’ derde elftal van EFC’58 staat om het sponsorschap een feestelijk tintje te geven.

    De nieuwe tassen van het team zijn van het Harderwijkse bedrijf Qimarox. Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen. Al 25 jaar innoverend met een eigentijdse visie! Neem gerust eens een kijkje op hun website qimarox.nl 

    De Familie van den Ham is natuurlijk een hele bekende EFC'58 familie en is eigenlijk onlosmakelijk verbonden met de club als je het zo zeggen mag. Een familielid van Luit speelt alweer enkele jaren in het eerste van de club maar de vader van Luit, Geurt van den Ham herinnert ieder EFC’58 lid zich zeker. Ter herinnering aan de in 2021 overleden Geurt, die in zijn leven vele verdiensten heeft gehad voor de club en ook terecht ‘lid van verdienste’ was staat er bij de technische ruimte een naar hem vernoemd “bankje van Geurt”, een mooi rustplekje waar nog regelmatig over Geurt gesproken wordt!