• EFC'58 zoekt assistent-trainer 1e elftal

  • EFC’58 is ter complementering van de technische staf op zoek naar een assistent-trainer voor ondersteuning van de A-selectie/ 1e elftal voor komend seizoen 2020-2021. EFC’58 komt uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal.  

    De werkzaamheden betreffen het samen met de hoofdtrainer verzorgen van de trainingen 1e selectie op de trainingsavonden dinsdag en donderdag. Daarnaast is de assistent-trainer aanwezig bij het 1e elftal op de (wedstrijd dagen) zaterdag. Belangstellenden hoeven niet in het bezit te zijn van het diploma TC III/ UEFA C (het is wel een pré), of bereid deze te halen. Voetbalachtergrond dient wel de voorkeur.

    Van geïnteresseerden wordt verwacht dat men ondernemend, positief en daadkrachtig samenwerkt met de hoofdtrainer en men beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Spelvreugde, gezonde ambitie, enthousiasme en een goede samenwerking nastreven met overige stafleden van EFC’58 spreekt voor zich. Tevens moet de kandidaat indien de omstandigheden dat noodzakelijk maken de hoofdtrainer kunnen vervangen. 

    Inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen bij de TC, Dhr. R. Keijzer 06-50479911

    Sollicitaties met uw CV kunt u per mail sturen naar: rakeijzer@planet.nl