• EFC'58 veiling doneert aan goede doelen

  • Het spontaan georganiseerde feestje door de selectieteams van EFC’58 mag wel zeer geslaagd genoemd worden. Natuurlijk speelde de 4-0 zege in de klassieke derby tegen Elspeet een rol en werd de feeststemming van direct na de wedstrijd meegenomen de avond in. Dat het thema van het feestje ‘verbinding’ was werd wel het mooist tot uitdrukking gebracht door de voltallige selectie en staf van de tegenstander Elspeet die verslagen werd want zij hebben mee gefeest tot het einde. En zo zie je maar dat sport ook verbroedert

    Onze eigen good old Evert ten Napel gaf acte de préséance en interviewde spelers, trainers maar ook Bert van den Brink, de EFC'58 hoofdtrainer gaf blijk over meer talent te bezitten dan alleen trainen. Bert gaf als veilingmeester een wervelende show om de door sponsors Overhoff Telecom, Ducky Dons, Vilton BV, de Gelderblom, Maas Hop tankstation en Van der Velden Keukens aangeboden artikelen te veilen. De veiling bracht maar liefst een bedrag van € 1.757.- op. 

    EFC'58 staat bekend als een club met oog en aandacht voor de samenleving. De opbrengst van de veiling wordt dan ook verdeeld over een aantal goede doelen zoals De Voedselbank, het Jeugdfonds EFC’58 en Stichting Beweeg naar Toekomst. En zo bleef het ook nog lang gezellig bij EFC’58 op sportpark de Zanderij. De organisatoren mogen trots zijn op een geslaagd typische EFC’58 feestje.