• EFC’58 selectie op trainingskamp in Benidorm

  • Donderdag 9 januari verzamelden selectiespelers, technische en medische staf zich op sportpark de Zanderij voor een trainingskamp. Niet zomaar een trainingskamp want de reis ging via Airport Düsseldorf/Weeze naar vliegveld Alicante en vervolgens per bus naar het bekende vakantieoord Benidorm in Spanje. 

    De selectiespelers trainen drie dagen en spelen daarbinnen twee oefenwedstrijden alvorens zij maandag weer naar huis vliegen. Het is natuurlijk voor de trainersstaf geweldig een groep spelers drie dagen bijeen te hebben. Lekker trainen onder prima weersomstandigheden op een goed veld. Ruim de tijd hebben om de selectie als team voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

    Behalve trainen zal er ook veel en uitgebreid over “voetbal” gesproken worden. De TC heeft samen met de trainers ook tijd voor de individuele gesprekken Maar ook voor de spelers is het natuurlijk mooi om zo intensief samen te zijn, want naast het voetbal is er ook tijd voor groepsactiviteiten en uiteraard een “stapavondje” wat de teamgeest zeker zal versterken. De reis wordt bekostigd uit de spelerspot met voor iedere deelnemer een eigen bijdrage.

    Zaterdag 18 januari staat de inhaalwedstrijd, in en tegen Vierhouten op het programma en wordt de competitie 25 januari hervat met een uitwedstrijd tegen de koploper Fortissimo. Twee belangrijke wedstrijden dus waar tijdens het trainingskamp veelvuldig over gesproken zal zijn.