• EFC’58 & Rabo ClubSupport

 • Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. 
  EFC’58 is een voetbalvereniging in de breedste zin des woords. Wij faciliteren prestatief en recreatief voetbal voor senioren, voor de jeugd: jeugdvoetbal en bambino’ s (voorbereiding op voetbal), voor de oudere voetballer: 35+ (7 tegen 7) en walking football. Daarnaast bieden wij gelegenheid voor Korfbal en ook "Anders sporten". Met dat laatste onderdeel onderscheiden wij ons van veel clubs in de regio! Waarom? Bij EFC’58 telt iedereen mee!! 

  Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? 

  Jij beslist mee!

  Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt en door op EFC’58 te stemmen steun je ook je club!  

  https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/deelnemers


  Het doel van EFC’58! 

  Aanschaf van middelen om ons sportpark zo goed mogelijk corona-proof te maken om zowel sporters (oud en jong), ouders, vrijwilligers en overige bezoekers een veilige omgeving te bieden.

  • Start stemperiode - 5 oktober
   Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 
  • Einde stemperiode - 25 oktober
   De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • November
   Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.