• EFC’58 BELACTIE VRIENDENLOTERIJ

 • Geld naar contributie jeugd ...
  EFC’58 doet al 16 jaren mee aan de belactie van de Vrienden-loterij waarmee de vereniging al veel geld heeft verdiend. Onze club heeft nu opnieuw de mogelijkheid om door middel van de ‘vriendenloterij’ actie het nodige geld voor de club binnen te halen. Het geld zal door de club worden gebruikt om er voor te zorgen dat de contributie voor de jeugd het komende seizoen niet verhoogt hoeft te worden.Door zich definitief aan te melden voor genoemde belactie ontvangt de club sowieso al een bedrag van € 1.000.-!

  Vette bonus te verdienen ...
  De club ontvangt voor elk verkocht lot tijdens de belactie op bovengenoemde avond € 15, dus bij voorbeeld bij 50 verkochte loten ontvangt de club € 750.-. Daarnaast mogen de vijf verenigingen, die in de maand oktober, november en december de meeste loten hebben verkocht ook nog eens een bonus van € 10.000 verdelen, uiteraard aan de hand van een verdeelsleutel, 1e Prijs € 3.000, 2e prijs € 2.500, 3e € 2.000 enz. Een mooi vooruitzicht dus.

  Belavond vrijdag 16 december ...
  Hoe pakken we de belactie aan. Vrijdagavond, 16 december, van 18.30 – 21.30 uur worden de leden, of de ouders van de jeugdleden van EFC gebeld door het belteam, bestaande uit 7 personen, waarvan maar liefst 5 spelers van de selectie. Daarnaast krijgt ieder lid van de EFC’58 selectie de vraag om 1 of 2 loten, meer mag ook te verkopen in hun directe omgeving aan vrienden en familie. Als dit lukt komen we zeker bij de vijf bestverkopende clubs! 

  Winnen en ook nog geld terug ...
  Degene die 2 loten koopt, krijgt de helft van de inleg gedurende de 1e drie maanden terug. Je doet dus met 2 loten drie trekkingen mee en krijgt van de club de prijs van het tweede lot drie keer vergoed. Op deze wijze proberen we de koop te stimuleren en de bonus te pakken. Kans op een mooie prijs, je club steunen en ook nog drie maanden 1 lot gratis bij aankoop van 2 loten. Eind december wordt bepaald hoeveel loten er verkocht zijn die daadwerkelijk meetellen voor de bonus. Een lot kost € 14,50 waarvan EFC’58 minimaal 40% ontvangt!