• Carwash Ermelo actie voor EFC ‘58 geslaagd

  • Veel voetbalclubs zijn, door alle coronamaatregelen de afgelopen maanden de nodige inkomsten misgelopen. Achrak van Carwash Ermelo wilde met deze ludieke actie de voetbalclubs steunen. ,,We kregen hele leuke reacties hierop. Sommige mensen verzamelden zelfs de vijf verschillende shirtjes.” De ondernemer had maximaal 500 shirtjes van iedere voetbalvereniging laten maken. Van DVS’33 Ermelo zijn die ook alle 500 uitgedeeld. De andere verenigingen volgden met nipt verschil.

    Zo krijgt de Ermelose derde divisionist een bedrag van 1250,-, VVOG krijgt 1150,-, FC Horst ontvangt 1000,-, Zwart-Wit 975,- en EFC’58 925,-. Achrak houdt van voetbal, maar meer nog is hij een betrokken ondernemer die de verenigingen een warm hart toedraagt. ,,Door het slechte weer kwam er in mei een dipje in het aantal wasbeurten. We gunden iedere club toch een mooi bedrag. Daarom hadden we de actie met drie weken verlengd,” aldus de ondernemer.

    We kunnen stellen dat de actie bijzonder goed geslaagd is en dat iedereen, zeker gezien alle reacties op social media heel tevreden is, natuurlijk niet alleen over de actie maar zeer zeker ook over het resultaat van een carwash beurt! Carwash heeft er dan ook zeker veel nieuwe klanten bijgekregen!