• Carl Aventurin vertrekt volgend seizoen bij EFC’58

  • Na een aantal intensieve en inhoudelijke gesprekken in de afgelopen weken hebben hoofdtrainer Carl Aventurin en de TC van EFC’58 in goed overleg besloten om aan het einde van het seizoen 2021-2022 de samenwerking te beëindigen. 

    Met Carl als hoofdtrainer hebben wij, ondanks de toch wel rare tijden vanwege COVID-19 veel mooie wedstrijden beleefd. Met goed spel is EFC’58 in het seizoen 19/20 zeer dicht bij promotie geweest, stond het seizoen daaropvolgend bovenaan en ook dit seizoen, met alle ongemakken door COVID-19 speelt ons vlaggenschip niet onverdienstelijk en staat op dit moment nog eerste op de ranglijst. 

    Carl laat een talentvolle groep met spelers achter die een geweldige ontwikkeling hebben doorgemaakt, waarbij hij ook zelf opgeleide jeugdspelers heeft laten debuteren in het eerste elftal. Voor het resterende seizoen zullen wij alles inzetten om EFC’58 te laten promoveren naar de derde klasse. 

    Wij bedanken Carl voor de prettige samenwerking en wensen hem heel veel sportieve successen toe voor nu en in de toekomst. 

    Technische Commissie EFC’58