Ledenadministratie -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ledenadministratie

Ledenadministratie

Het belang van een goede en volledige ledenadministratie voor de vereniging is groot en tegenwoordig behoorlijk verstrekkend.

Niet alleen voor de communicatie met de leden is een complete ledenlijst van belang, of voor de penningmeester vanwege de contributieinning, maar ook allerlei moderne systemen maken gebruik van de ledenadministratie. Bijvoorbeeld de app voor de teammanagers en voor het wedstrijdsecretariaat en voetbal.nl.

EFC’58 maakt gebruik van een landelijk en mede door de KNVB ontwikkeld programma voor de ledenadministratie, SportLink genaamd.

De ledengegevens moeten up-to date zijn om wanneer noodzakelijk contact op te kunnen nemen met ieder lid, of met een van zijn ouders of verzorgers.

Geef daarom wijzigingen in je gegevens altijd door aan de ledenadministratie, via ledenadministratie@efc58.nl.

Een deel van je gegevens kan je trouwens zelf wijzigen via de app voetbal.nl. Je eigen foto kan je, als je dat wilt, ook zelf uploaden naar de ledenadministratie.

Wat verder goed is om te weten, is dat je bij jouw aanmelding als lid altijd je vorige vereniging moet opgeven, en wanneer je het weet je bestaande bondsnummer.

Dat maakt de afronding van de aanmelding, en het mogelijk regelen van overschrijving, eenvoudiger.

Op deze EFC’58 website vind je daarvoor een aanmeldformulier (en een overzicht van de huidige contributies).

 

Samengevat:

geef tijdig wijzigingen door en

geef indien het geval bij aanmelding je vorige vereniging en je bondsnummer door.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!